Over mij

Ik ben Gerrit Visser en dit is mijn blog

16 december 1983. Het was een bewolkte vrijdagmiddag ergens in een buitenwijk van de stad Delft. De temperatuur lag rond het vriespunt, maar voelde veel kouder aan. Eerlijk gezegd kan ik mij er niets meer van herinneren. Ik was immers net geboren.

Ik groeide op in een groot gezin en was de derde oudste van acht kinderen. Omdat ik meer tijd voor mezelf nodig had (ja, ik ben een beetje introvert), was ik vaak te vinden op mijn kamer achter het drumstel. Drummen werd echt mijn passie en ik was serieus aan het kijken of ik het conservatorium zou gaan volgen. Mijn leven liep anders en zo ben ik uiteindelijk de techniek in gegaan.

Delft, de stad waar ik geboren ben. De stad waar techneuten worden opgeleid. Na de middelbare school besloot ik ook de techniek in te gaan, net als mijn vader en broers. Ik volgde de opleiding tot precisie technicus aan de Leidse Instrumentmakers School. Heerlijk praktisch en direct resultaat zien van je werk. Daar kan ik echt van genieten

In 2011 had ik een ontmoeting met God. ‘Kan dat?’, hoor ik je vragen. Blijkbaar. Ik geloofde dat er een God was en ik ben christelijk opgevoed. Maar God was voor mij een Persoon die aan de ene kant Liefde was, maar aan de andere kant ook ver weg. Iemand die mij aan mijn lot overliet en het mij allemaal maar zelf liet uitzoeken.

Maar God is zo anders! Tijdens onze ontmoeting zei God tegen mij dat ik binnenkort een vriendin zou krijgen. En een maand later had ik mijn eerste date met het meisje dat nu al elf jaar mijn vrouw is! God laat mij iedere keer weer zien dat Hij van mij houdt, voor mij zorgt en dat Hij erg betrokken wil zijn bij mijn leven.

Het is erg fijn om te weten dat er een God is die voor je zorgt. Maar het is nog fijner om te weten dat God een relatie met je wil en dat Hij de perfecte Vader voor je wil zijn, die onvoorwaardelijk van je houdt!

Wil jij nou deze God leren kennen, lees dan mijn uitleg van het Evangelie, wat goed nieuws betekent!

Portret Gerrit Visser

Naam: Gerrit Visser
Leeftijd: 39
Woonplaats: Zeist
Getrouwd: Ja
Kinderen: 3 jongens
Beroep: Productie Ingenieur